X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Top 10 van de mooiste zomerbloemen

18-07-2024

De zomer is het seizoen van levendige kleuren, warme zonneschijn en prachtige bloemen die in volle bloei staan. Niets brengt de essentie van de zomer beter naar voren dan een schitterend zomerboeket. In deze blog bespreken we de top 10 van de mooiste zomerbloemen die je huis en tuin zullen opfleuren. Lees dus snel verder!

1. Pioenrozen

Pioenrozen zijn geliefd om hun weelderige, geurige bloemen en zachte kleuren. Ze bloeien in de vroege zomer en zijn beschikbaar in verschillende tinten, van zachtroze tot dieprood. Pioenrozen staan symbool voor romantiek en geluk. Voeg ze toe aan je zomerboeket voor een elegante touch.

2. Zonnebloemen

Zonnebloemen zijn ongetwijfeld een van de meest iconische zomerbloemen. Met hun grote, heldergele bloemhoofden die altijd naar de zon gericht zijn, brengen ze vreugde en warmte in elke ruimte. Zonnebloemen symboliseren adoratie en loyaliteit en zijn ideaal voor zomerse boeketten.

3. Lavendel

Lavendel is een klassieke zomerse bloem, bekend om zijn rustgevende geur en prachtige paarse bloemen. Lavendel is niet alleen heel mooi, maar ook erg functioneel. Het weert namelijk insecten af en kan worden gebruikt in aromatherapie. Lavendel staat voor kalmte en zuiverheid.

4. Daglelies

Daglelies zijn veelzijdige en onderhoudsarme bloemen die in verschillende kleuren bloeien, waaronder geel, oranje, rood en roze. Ze bloeien meestal slechts een dag, maar de plant produceert continu nieuwe bloemen gedurende de zomer. Daglelies symboliseren wedergeboorte en nieuwe beginnen.

5. Dahlia’s

Dahlia’s zijn spectaculaire bloemen die bloeien in de late zomer en herfst. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen, van eenvoudige enkelvoudige bloemen tot complexe meerlagige bloemblaadjes. Dahlia’s staan voor elegantie en waardigheid.

6. Geraniums

Geraniums zijn populaire zomerbloemen vanwege hun felle kleuren en langdurige bloei. Ze zijn ideaal voor bloembakken en hangmanden en voegen een vrolijke sfeer toe aan elke tuin. Geraniums symboliseren vriendelijkheid en comfort.

7. Gladiolen

Gladiolen, met hun lange, sierlijke stelen en grote bloemaren, zijn een prachtige aanvulling op elke zomerse tuin of boeket. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en staan symbool voor kracht en integriteit.

8. Zinnia’s

Zinnia’s zijn levendige bloemen die gemakkelijk te kweken zijn en veel kleur toevoegen aan tuinen en boeketten. Ze bloeien in verschillende tinten zoals roze, rood, geel en wit. Zinnia’s symboliseren vriendschap en blijheid.

9. Petunia's

Petunia’s zijn populaire eenjarige planten die de hele zomer door bloeien. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en patronen en zijn ideaal voor bloembakken en hangmanden. Petunia’s staan voor genegenheid en comfort.

10. Hortensia’s

Hortensia’s zijn geliefd om hun grote, bolvormige bloemhoofden en veelzijdige kleuren, waaronder blauw, roze, wit en paars. Ze bloeien overvloedig gedurende de zomer en voegen een vleugje weelde toe aan elke tuin of boeket. Hortensia’s symboliseren dankbaarheid en oprechtheid.

Tips voor het verzorgen van zomerbloemen

Om ervoor te zorgen dat je zomerbloemen langer meegaan, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Hier zijn enkele tips:

 * Water geven: geef je bloemen regelmatig water, vooral tijdens warme, droge dagen.

 * Bescherming tegen de zon: hoewel zomerbloemen van de zon houden, kunnen ze in de heetste uren van de dag wat schaduw gebruiken.

* Dode bloemen verwijderen: verwijder verwelkte bloemen om de plant aan te moedigen nieuwe bloemen te produceren.

* Voeding: gebruik geschikte meststoffen om je bloemen gezond en sterk te houden.

Zomerbloemen bij BoeketCadeau

Bij BoeketCadeau vind je een breed assortiment aan zomerbloemen die perfect zijn voor elk zomerboeket. Onze bloemen worden zorgvuldig geselecteerd en samengesteld om je huis en tuin te verfraaien en een vleugje zomerse vreugde toe te voegen.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden